Tankar med särskilda behov (Ordbajs 411)


Allting börjar med en tanke och dom tar aldrig slut precis som förändring också är konstant. Och jag lovar att innan ni har läst klart allt det här så har ni omedvetet genom bara att läsa det jag skrivit bevisat det jag skriver och säkert blicka upp mot textens början och sen genomgå samma process igen.Varje ögonblick
grundar sig i komplexa tidrum-vetenskapliga variabler där något så enkelt som t.ex "rörelse" bakom ett blinkande ögonlock, är inom fysiken blottt en kropps lägesändring med grundvariablerna; position, hastighet och acceleration, som i två och tre dimensioner beskrivs med vektorer. Och än en gång under blott ett "ögonblick på ett ögonblick" så har det också övergått till mekanikens klassiska gren, kinematik. Fast vi vet ju att oavsett vart vi är eller vad som är där vi är för att vara så som vi medvetet väljer på en omedvetet plan, så är allt en illusion. Egentligen så är vi någon annanstans. Men det riktigt fascinerande angående det är, om så bara för ett ögonblick, att det känns ändå ganska äkta. Jag menar.. alltså, ni vet vad jag menar!? Aja, hur som helst så är det jävligt övertygande, så all heder till dom som arbetar hårt med det och så.

Nu undrar ni säkert "va?". Det finns bara ett svar på den frågan; Varför inte? Varför skulle jag inte? Varför
har ett V i sig samt ett F och sen ett par vokaler. Och det ger oss en ärlig chans att förstå det enkla konceptet med ord och dess betydelse för vidare kommunikation, vilket i sin tur ger oss individer men även också som människa, styrkan att söka inom oss själva efter svar. Vissa enklare än andra men dock aldrig mindre viktiga. Förståelse kräver ansträning såväl psykisk som fysisk och ibland kan ett ögonblick av mod och nyfikenhet förvandla en rörelse till en tanke som blir en gest och genererar en slags elektrisk bro av utökade aspekter och perspektiv i form av utveckling genom inveckling och hämningslöst intag av informationens vackra hägring.


Tills vidare, allting är magiskt.

// m

Comments

Comment the post:

Name:
Remember me?

E-mail: (Hidden)

URL/Blog:

Comment: